info@vanenburgsoftware.com

Vanenburg Software

Back

Wij zijn op zoek naar een fulltime Sales engineer (m/v)

June 2, 2016

Heb jij een passie voor het verkopen van cloud software? Wil jij meewerken aan het op de markt brengen van een ERP-applicatie die door duizenden medewerkers wordt gebruikt? Ben je een teamplayer en houd je ervan om gezamenlijk te presteren? Heb je een hands-on mentaliteit, affiniteit met de inhoud, (ERP met focus op Manufacturing & Logistics) en focus op de relatie? Dan nodigen we je uit om op deze vacature te solliciteren.

Onze organisatie:

Vanenburg Software levert oplossingen en diensten met een sterke focus op proces-oriëntatie en (mobiele) apps ter ondersteuning van de bedrijfsvoering zowel in de cloud als on-premise en kenmerkt zich door:

  • Ruime kennis en ervaring op gebied van ERP, Integratie (SOA), Proces management (BPM)
  • Innovatieve Cloud en mobiele technologieën
  • Begeleiding van ERP selectie- & implementatie-trajecten
  • Maatwerkoplossingen
  • Gebruik van populaire technologieën en platforms zoals Google Cloud Platform, Salesforce.com, Open source (Java) en OpenText Cordys BPM
  • Bewezen en grondige ontwikkel- & project management aanpak in samenwerking met ervaren team in India
  • Reseller van RootStock Cloud ERP & OpenText Process Suite en aanbieder van Collabrr.

Meer informatie is te vinden op www.vanenburgsoftware.com

Profiel:

Je bent in staat om leads te genereren en te kwalificeren, cloud (ERP-)software te verkopen, verstaat de kunst om een gesprek op inhoud te voeren, weet een order af te sluiten en focus op de relatie te hebben en te houden. In een klein team ontwerp en implementeer je de dealstrategie. Je bent in staat inhoudelijk de werkzaamheden van de presales engineer te doorzien en aan te sturen. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als sales- of accountengineer met een afgeronde HBO- of WO-opleiding waarin commercie skills aan de orde zijn geweest en in de praktijk zijn beoefend. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in staat om een virtueel salesteam effectief aan te sturen door middel van een winning sales aanpak en je bent in staat klanten te adviseren op gebied van processen en ERP. De klant ziet jou als een betrouwbare partner die gemaakte toezeggingen waarmaakt en meer levert dan is toegezegd. Verder ben je vertrouwd met cloud software. Ervaring in Manufacturing & Logistics en een goed netwerk zijn een pre.

Wij bieden:

Wij bieden je een zelfstandige functie in een veeleisende omgeving. Vanenburg Software besteedt veel tijd aan opleidingen en persoonlijke groei. Binnen de organisatie ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden rekening houdend met je opleiding en werkervaring.

Interesse?

Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende (inter)nationale organisatie te werken? Stuur dan voor 1 juli aanstaande je CV met motivatie naar Mw. Gerry Stormmesand e-mail: gstormmesand@vanenburg.nl of naar Vanenburg Software B.V., afdeling HRM, Postbus 231, 3880 AE Putten.

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Send this to a friend