info@vanenburgsoftware.com

Vanenburg Software

Back

Senior Salesforce Architect/Consultant [Netherlands]

Fulltime

Wegens groei van haar klantprojecten zoekt Vanenburg Software per direct een Senior Salesforce Architect/Consultant.
Ben jij een gedreven en gecertificeerde Salesforce Architect/Consultant met ruime kennis van het Salesforce Platform en Salesforce-implementaties? Heb jij een passie voor de processen bij onze klanten en ben jij in staat om de technologie hierop naadloos te laten aansluiten? Kun jij effectief samenwerken in een team, anderen enthousiasmeren en je kennis overdragen naar collega’s? Ben je leergierig en wil je jezelf verder ontwikkelen binnen een innovatief vakgebied? Dan nodigen we je uit om op deze vacature te solliciteren.

Organisatie
Vanenburg Software is een ICT-dienstverlener op het gebied van innovatieve Industry 4.0 oplossingen ter ondersteuning van de bedrijfsvoering en kenmerkt zich door:

 • Ruime kennis en ervaring (4+ jaar) op het gebied van ERP en bedrijfssoftware;
 • Begeleiding van ERP en CRM-selectie- en implementatietrajecten;
 • Reseller van Rootstock Cloud ERP (native Force.com applicatie) en Salesforce;
 • Ontwikkeling van ERP Extensies met innovatieve technologieën zoals Cloud, Big Data, IoT en Artificial Intelligence;
 • Gebruik van populaire platforms zoals Google Cloud Platform, Salesforce en Open Source (Java);
 • Bewezen en grondige ontwikkel- en projectmanagementaanpak in samenwerking met een ervaren ontwikkelteam in India.

Meer informatie is te vinden op www.vanenburgsoftware.com.

Profiel
Als Senior Salesforce Architect/Consultant ontwerp en implementeer je Salesforce-oplossingen voor kleine en grote klanten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Inventariseren en specificeren van functionele en technische eisen van de klant ten aanzien van Salesforce-oplossingen;
 • Vertalen van de businessbehoeften naar oplossingen in Salesforce, gebruikmakend van jouw kennis van Sales-, Marketing- en Serviceprocessen en Salesforce- technologie;
 • Adviseren en begeleiden van klanten en collega’s, maar ook het hands-on uitvoeren van werkzaamheden tijdens de realisatie en het opleveren van hun Salesforce- omgeving;
 • Actief bijdragen aan het versterken van de Salesforce-kennis in de interne organisatie;
 • Pre-sales trajecten.

Je bent in staat een implementatietraject van het begin tot het einde te overzien en te managen. Daarnaast werk je in een team en ben je verantwoordelijk om samen de oplossing op tijd en binnen het budget te implementeren. De consultants in dit team hebben naast CRM ook kennis van Salesforce Platform-applicatieontwikkelingen, Rootstock ERP (native Salesforce applicatie) en integratie. Hierdoor implementeren we conform het full servicemodel.

Je bent een zelfstandige en dynamische persoonlijkheid. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, hebt een flexibele instelling, ruime ervaring in implementatieprojecten en bent klantgericht. Dat je een prettige gesprekspartner bent en gedreven om kwaliteit te leveren, vinden wij een vanzelfsprekendheid. Daarnaast vragen wij:

 • Aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in de functie van Salesforce implementatie- architect/-consultant;
 • Salesforce-certificaten (Administrator, Sales Cloud Consultant en/of Service Cloud Consultant);
 • Sterk in het analyseren van complexe technische problemen, in staat deze te vertalen in een oplossing en bij machte om deze over te brengen op verschillende niveaus binnen de klantorganisatie;
 • HBO/Academisch werk- en denkniveau;
 • Beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Representatieve vaardigheden en goede consultancy skills;
 • Kennis van Jira en G Suite (Google) is een pré.

Wij bieden
Een zelfstandige functie in een dynamisch en innovatief bedrijf. Een informele en no nonsense werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen erg belangrijk zijn. Vanenburg Software besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei en opleidingen. Binnen de organisatie ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden rekening houdend met je opleiding en werkervaring.

Interesse?
Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende internationale organisatie te werken? Stuur dan je CV met motivatie naar Shirley Muller, e-mail: smuller@vanenburg.com of naar Vanenburg Software B.V., afdeling HRM, Postbus 231, 3880 AE Putten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Send this to a friend